+359 883 37 39 93

Пон – Пет: 10:00 – 19:00

Поддръжка на сайт

Поддръжката на сайт се предлага като безплатна услуга (включена в плановете за изработка на сайт). Рядко се съгласяваме да поддържаме сайтове, които не са изработени от нашата фирма. Причината е, че поддръжката е отговорна задача и отговорността носи поддържащата сайта фирма. Нашата политика е след изработката на сайта , да предложим благоприятни условия за помещаване на наш собствен сървър – VPS хостинг на сайт , над който имаме пълен контрол и се провежда 24/7 мониторинг. Така можем да гарантираме и да се подсигурим, че поддръжката е качествена, защото трети лица не допълват и редактират кода на сайта по мистериозни начини, които след това трудно да проследим и евентуално оправим. В случаите на SEO оптимизация на сайт , е препоръчително уеб сайтът да се помещава на нашите сървъри поради същата причина.

Какво включва поддръжката на сайта?

*Всички описани мерки се взимат своевременно по преценка на разработчика. Не се шегуваме, когато говорим за сигурност и за клиентите си! Наистина си вършим работата.

Поддръжката на сайт, означава ли, че сайтът ще е проспериращ?

Поддръжката на уеб сайт, не включва писане и добавяне на уникално съдържание от екипа ни. Отделно предлагаме и копирайтинг услуги за добавяне на съдържание и въвеждане на данни и продукти. За доброто класиране на един уеб сайт, е необходимо условие, притежателят му да полага необходимите грижи. Месечната поддръжка на уеб сайт гарантира всичко изброено в списъка ни за поддръжка.

Scroll to Top