+359 883 37 39 93

Пон – Пет: 10:00 – 19:00

E-mail хостинг за вашия уебсайт

аз@моятсайт.com

Ваша собствената електронна поща с вашия домейн. Хостинг на неограничен брой e-mail адреси за уебсайт. E-mail хостинг на собствен e-mail сървър. Професионално решение за една сигурна онлайн комуникация. Получавате съобщенията си на всички устройства в реално време. Управлявайте пощенските кутии на служителите си.

E-mail Хостингът включва

Лесно управление и безплатна конфигурация с прехвърляне на стария ви e-mail на mail сървъра на Вземи Сайт.

Сигурност

Криптирана комуникация - независими от Gmail, ABV

Навсякъде

IMAP, SMTP, POP3 протоколи за сигурен достъп от всяко у-во

10/10 в Mailtester

Никога не попадайте в SPAM папката на получателите си

E-mail в браузър

Четете пощата си онлайн с известия в браузър

ЧЗВ - електронна поща за Моят домейн

1. Удобство

Когато имате персонализиран имейл адрес с домейн името си, е по-лесно хората да се свържат с вас. Хората ще са щастливи, защото вашия имейл адрес е по-лесен за запомняне, когато домейнът ви е половината от него. Знаейки името на вашия домейн, те могат да се досетят за първата половина лесно.

2.Професионално впечатление

Хората са по-склонни да се ангажират с уебсайт или компания, която има персонализиран имейл адрес. Това ви кара да изглеждате по-официални и по-добре подготвени да се справите с техните запитвания.

3. Уникалност и сериозност

Всеки има имейл адрес. Обикновено това е акаунт в Gmail, ABV или Yahoo. Може да се откроите с персонализиран имейл адрес. Вашият персонализиран имейл адрес също помага да увеличите осведомеността за марката и да демонстрирате лидерство и сериозност. Това ви кара да изглеждате по-професионално и утвърдени като експерти в областта си.

4. Независимост и сигурност

Gmail, ABV и Yahoo, честичко ви задължават да прочетете и да се съгласите с твърде дълъг списък от условия, които непрестанно се променят. Имайки собствен и-мейл, свързан към вашия домейн, си гарантирате свобода и държите данните си във ваши ръце!

5. Персонализиране и автоматизации

С персонализиран адрес за електронната си поща, може също да създадете различни адреси въз основа на нуждите си. Например, можете да създадете e-mail за всяка цел или отдел, който имате. Ако сте бизнес, можете да създадете такъв за отделите за фактуриране, продажби и техническа поддръжка. Може да автоматизирате съобщенията си, да ги насочвате в различни кутии и папки с етикети.

Може да изпращате от различни проксита, имайки само една физическа пощенска кутия office@вашиясайт.com . Без значение какъв тип уебсайт имате, собственият имейл адрес, който съответства на вашия домейн, може да ви помогне да постигнете целите си. Възможностите са безкрайни!

Големите корпорации, които предлагат безплатно помещаване на e-mail, го предлагат на неподозирана цена. Те събират личните ви данни, техните програми четат съдържанието на съобщенията ви, вашите контакти и активност и след това го продават на трети страни. Голяма част от нежеланите съобщения и обажданията, които получавате по телефона са от купувачите на вашите данни.

Ако ви е омръзнало  от този тормоз е време да преминете зад защитната стена на собствен e-mail сървър. За много от нашите клиенти, както и за самите нас, сигурността е на първо място! Ето защо Вземи Сайт използва професионално решение за e-mail хостинг, което гарантира анонимността на съдържанието във вашата комуникация.

E-mail сървърите ни имат ежемесечно обновяващи се мощни SPAM филтри, които ви предпазват от нежеланите съобщения. Голяма част от клиентите ни са приятно изненадани, когато изберат да преместят фирмения си e-mail при нас. Спамът намалява значително, а след установяване на предишните дразнители, те биват блокирани завинаги!

От друга страна Вземи Сайт също не толерира изпращането на SPAM. Сървърите ни са във всички е-мейл интернет бели списъци и имат най-високото ниво на репутация. Това е причината всяко съобщение изпратено от тях да достигне до получателя си!

 1. За да пристигат съобщенията ви успешно и никога в SPAM на получателя;
 2. За да не може някой да се представи за вас, фалшифицирайки изпращача;
 3. За да отблъснете всички нежелани и измамни ел. съобщения;
 4. За да не попада домейна ви в черните списъци с електронни пощи;
 5. За да имате достъп до логове с информация за всички изпратени и получени съобщения;
 6. И най-вече, за да ви харесват другите e-mail сървъри в интернет.
Ние от Вземи Сайт се грижим никога да не ви се налага да разбирате какво означават горните съкращения. =)
 • Административен панел за управление
 • Упправление в реално време чрез IMAP
 • Ел. поща синхронизирана на всичките ви устройства
 • SPAM филтри – защита от неженали съобщения
 • Автоматизации за получаване и изпращане
 • Много псевдоними и сайтове – един електронен адрес
 • Сигурност на комуникацията. Само вие и получателя. Без трети страни!
 • Списък с контакти и личен календар за събития и организация
Scroll to Top