Пон - Пет: 10:00 - 19:00

Изработка на сайт

По желание на клиента можем да изработим сайт от нулата на C#, PHP, React и CSS или да използваме CMS.

SEO Оптимизация на сайт

Класираме бързо изработените от нас сайтове на първа страница в търсачките. Подобрете позицията си в Google.

Мобилна версия на сайт

Изработените от нас сайтове имат мобилна версия и версия за таблет. Адаптивен дизайн за всяко устройство.

Фирмен, Бизнес сайт

Вие сте търговец или фирма от малкия и средния бизнес. Търсите изработка на елегантен фирмен сайт, който представя основната дейност, услугите и клиентите ви и е съобразен с бюджета.

Портфолио

Този тип сайт е подходящ за всички агенции занимаващи се с реклама, фото и видео студиа, както и фотографи от чатния сектор работещи за себе си. Представете работата си с мултимедийно решение.

Целева страница

Интерактивна страница, която цели да рекламира само един продукт или услуга. Най-често потребителите стигат до нея от реклама.

Електронен Магазин

Започнете веднага да продавате в интернет. Онлайн магазинът е сайт позволяващ показване на каталог от стоки в отделни категории със снимки, цени, характеристики и начини на разплащане.

Лична страница

Вие сте човека фирма? Занимавате се с една дейност и нямате претенциозни изисквания за комплексни решения. Може би искате да водите собствен журнал. Този тип уеб сайт е подходящ за вас избор.

Нуждаете се от уебсайт, който да изстрелва ракети в космоса, управлява и организира склада или офиса ви с натискането на бутон? Свържете се с нас.

Уеб програмиране

Програмиране на PHP, HTML5, CSS, JS и други. Индивидуални задачи, създаване на модули за управление. Модифициране на вече съществуващи изградени от нас системи.

SSL сертификат

Включен в повечето ни планове, SSL сертификатът, гарантира сигурността на връзката между вас, сайта и клиента. SSL сертификатът е едно от изискванията за добро класиране онлайн.

Скорост на зареждане

Бързината е нашата супер сила! Уебсайтове ни имат най-добрата скорост на зареждане в интернет. ТОП 10% на сайтовете според GT Metrix, Pingdom, и PageSpeed Insights на Google.

Хостинг на сайт

Помещаваме единствено сайтовете на нашите клиенти на светкавично бърз частен VPS сървър, който управляваме през конзола. Спокойствие и сигурност без ограничения на споделения хостинг.

Превод на сайт

Направете сайта си достъпен за целия свят на: Английски, Руски, Испански, Италиански, Немски и Френски. Предлагаме както превод на софтуера, така и на отделните страници в сайта.

Поддръжка на сайт

Актуализация на използваните технологии, резервно копие и бърз достъп до системата ни за поддръжка. Имате проблем? Ние сме насреща, за да го разрешим в Skype, Telegram и на e-mail.

Имате въпроси относно предлаганите услуги?

Ако възникнат въпроси и не сте сигурни или просто искате да се информирате допълнително за някоя от предлаганите услуги, не се колебайте да ни попитате. Отговаряме бързо в лайв чата, ако сме на линия, както и в контактната форма на сайта.

Scroll to Top