+359 883 37 39 93

Пон – Пет: 10:00 – 19:00

SEO – оптимизация на сайт
и класиране на първа страница в Google

Play Video

Последно обновено на: 31.03.2021г.

Проради големият интерес към предлаганите планове и цени за SEO оптимизация, преместваме услугите си за оптимизация на сайт и класиране на първа страница в Google на нов адрес. Страницата, на която се намирате в момента все още е актуална и информативна и поради тази причина ще оставим съдържанието ѝ достъпно.

Знаете ли защо повече клиенти не намират вашият фирмен уеб сайт при търсене в Google, а намират конкурентите ви? Подозирате ли каква е силата на това да бъдете откривани на първата страница на Google? Запознайте се внимателно с написаното и ще постигнете дълготрайни резултати!

Оптимизация на уеб сайтове

Процеса на SEO оптимизация започва още при изработката на сайт. Чистият и добре написан код предразполага бързото зареждане на страниците в сайта. След процеса на оптимизация на сайта, той постепенно започва да подобрява позициите си при търсене и да се класира в първите места. Хората го откриват както в Google, така и в Yandex, Alexa ,Bing и Yahoo по ключови думи и изрази, които отговарят на съдържанието в него. Най-важното е, че това подобрява класирането в дългосрочен план като го позиционира на първите страници за дълго. Въпреки, че оптимизацията на сайт, за разлика от платената реклама, е процес, който отнема време по този начин осигуряваме истински посетители, които търсят именно вас. Не кратковременни кликове с цел еднократна печалба. Цели се достигане на сигурен и непрекъснат органичен трафик към сайта и постоянно увеличение в посещенията. Резултатите са, както нарастване на получените запитвания по телефон и e-mail, така и увеличаване в ръста на продажбите.

„SEO оптимизацията на сайта, ще ви коства малко пари, но ако не направите оптимизация на сайта си, това ще ви коства много повече пари !“ — Б. Йорданов

Оптимизиране на сайтове - Класиране No.1 в Google.

Вижте какво казват нашите клиенти, които използват услугите ни за уеб, за да бъдат откривани по-лесно при търсене. За да подобрим позициите и да класираме сайт на първа страница в Google, ние предлагаме различни ценови планове за оптимизация на сайт, които може да поръчате с разсрочено плащане и отсътъпка от цената при сключване на дългосрочен договор. Това, което екипа ни може да ви предложи със своят 9 годишен опит са качествени услуги в областта на оптимизацията.

Сайт №1 на първа страница в Google

Услугата SEO оптимизация указва положително влияние върху бизнеса ви, като прави съдържанието изпъкващо на фона на конкуренцията. Ние ще ви изведем на първа страница в Google подобрявайки позицииите на сайта в страниците с резултати. Нашите услуги включват: SEO аудит, съвети и препоръки за външна и вътрешна оптимизация на уеб страниц1и както и безплатни консултации, ако сте избрали дългосрочен план.

Органични резултати с White hat методи

Търсите ли качествена и лесна оптимизация за вашия сайт? Ние от VZEMISITE, предлагаме услугите си и гарантираме натурален ръст, само чрез използване на White hat SEO методи. С лекота ще видите сайта си на първа страница в Google, а защо не и на първо място? Вижте видео презентация за начина ни на работа и какво ще спечелите, ако изберете нас.

Как протича SEO оптимизацията в лесни стъпки?

Говорим с клиента и проучваме неговия бизнес план. Проучваме конкуренцията и текущото съдържание и състояние на сайта му. Предлагаме най-подходящото решение спрямо изискванията и очакванията на клиента. Правим задълбочен анализ на ключовите думи и мета описанията, алтернативните тагове, ог таговете, дублирано съдържание, грешките в search console, пренасочванията, каноничните връзки, вътрешната и външната инфраструктура на обратните връзки (backlinks). Обсъждаме какво подобрение да се извърши и препоръчваме най-подходящият план за вас. Това е всичко. Лесно е точно колкото звучи и гарантира резултати. За бързината на резултатите от голямо значение е дали клиента се вслушва в съветите ни и дали самия той се грижи за текстовото съдържание на сайта си.

Scroll to Top