Запознайте се с екипа

Вземи Сайт ЕООД е малка фирма, занимаваща се с широк кръг дейности в креативната бизнес сфера. Част от които са изработката на сайт и уеб дизайн . Работим заедно с уеб разработчици,  дизайнери, аудио-инженери, видео оператори, консултанти, мениджъри на бизнес проекти, маркетингови експерти и други специалисти на свободна практика.

Всеки от нас първо поотделно е развил собствените си силни страни с дългогодишен опит в сферата си, както на европейските, така и на чуждестранните пазари, а по-късно се е превърнал в част от този великолепен екип. Спечелили доверието си, първо един към друг, с лекота печелим доверието на нашите клиенти.

Клиентите на Вземи Сайт ЕООДНа снимката със синята риза съм аз – Борислав Йорданов. Основател съм на Вземи Сайт ЕООД. До мен е програмистът Тони Маноилов. Един от уеб разработчиците на свободна практика, с които често работя. И двамата сме завършили една и съща гимназия по електронни системи, и двамата записахме ТУ София. Отдясно може да видите част от технологиите, които ежедневно използваме за изработка на сайтове и друг софтуер. Фирмата ни се занимава предимно с изработка на софтуер за уеб и не е тук мястото да изреждаме всичките си възможности, а и мястото ще свърши. 🙂 Имате нужда от индивидуално решение, не се колебайте да ни се обадите.

Какви умения притежаваме?

Мнения и оценки на нашите клиенти

Владимир Ангелов
Владимир Ангелов
CTO Sirius Software
Read More
Познавам Борислав повече от 5 години. Амбициозен и вдъховен човек с много идеи, който смесва изкуството с информатиката по уникален начин. Истински SEO магьосник. Винаги в час с последните новости при уеб технологиите и в света на оптимизацията. Доверявам се на преценките и препоръките му като често черпя от него идеи и информация.
Диана Йончева
Диана Йончева
motokari-bg.com
Read More
Работя с Вземи Сайт от 2012 година. На тях възложихме изработката и оптимизацията на фирмения ни сайт и съм изключително доволна вече повече от 7 години. Боби Йорданов е човек с голям потенциал и безспорни професионални качества. Винаги навреме съм била информирана за своевременните действия, които трябва да бъдат направени във връзка с оптимизацията. Резултатите са налице. Пожелавам още много успехи. Всъщност това е фирмата, която сериозно и отговорно препоръчвам.
Данаил Златанов
Данаил Златанов
@dzlatanov
Read More
От Златанов ЕООД използваме услугите на ВземиСайт вече цели две години. Не само, че работят бързо, а и качествено. Винаги са открити и реално преценяват нещата, дори когато самият клиент не е сигурен. Използвахме както услугите свързани с изработка на сайт и SEO оптимизация, така и тези за видео заснемане. Никога не сме били подвеждани. Харесва ми бързианата на работа и говоренето в прав текст.
Росен Власев
Росен Власев
Software Engineer @Experian
Read More

You want your website to be easily recognizable and fancy? Vzemi Site is exactly what you are looking for!

Искате уебсайтът ви да бъде лесно разпознаваем и направен с въображение? Вземи Сайт е точно това, което търсите!
Христина Кисьова
Христина Кисьова
Неолаб ООД
Read More
Впечатлена съм от изключително креативния екип на фирмата, за която няма невъзможни неща. Преди повече от 3 години възложихме изработката и поддръжката на сайтове ни на изключителните професионалисти на Вземи сайт, а резултатите надминаха многократно очакванията ни.
Петя Балкански
Петя Балкански
Talents Search UK
Read More
Искам да ви благодаря за двата сайта и че имахте търпението да ги изпипате в детайли. Разбирате си от работата и работите на високо ниво. Личи си вашият почерк, момчета! Свършихте страхотна работа. Румен също сподели, че е много доволен от сайта и много му е харесал. Продължавайте все така напред, желая ви успехи!
Six Colors Sàrl
Six Colors Sàrl@sixcolors
Read More
-
Previous
Next