+359 883 37 39 93

Пон – Пет: 10:00 – 19:00

Запознайте се с екипа

Вземи Сайт ЕООД е малка фирма, занимаваща се с широк кръг дейности в креативната бизнес сфера. Част от които са изработката на сайт и уеб дизайн . Работим заедно с уеб разработчици,  дизайнери, аудио-инженери, видео оператори, консултанти, мениджъри на бизнес проекти, маркетингови експерти и други специалисти на свободна практика.

Всеки от нас първо поотделно е развил собствените си силни страни с дългогодишен опит в сферата си, както на европейските, така и на чуждестранните пазари, а по-късно се е превърнал в част от този великолепен екип. Спечелили доверието си, първо един към друг, с лекота печелим доверието на нашите клиенти.

Някои от клиентите на Вземи Сайт ЕООД

Вземи Сайт ЕООД - Екип

На снимката със синята риза съм аз – Борислав Йорданов. Основател съм на Вземи Сайт ЕООД. До мен е програмистът Тони Маноилов. Един от уеб разработчиците на свободна практика, с които често работя. И двамата сме завършили една и съща гимназия по електронни системи, и двамата записахме ТУ София. Отдясно може да видите част от технологиите, които ежедневно използваме за изработка на сайтове и друг софтуер. Фирмата ни се занимава предимно с изработка на софтуер за уеб и не е тук мястото да изреждаме всичките си възможности, а и мястото ще свърши. =) Ако имате нужда от индивидуално решение, не се колебайте да ни се обадите.

Какви технологии владеем?

Мнения и оценки на нашите клиенти

Владимир Ангелов
Владимир Ангелов
CTO Sirius Software
Read More
Познавам Борислав повече от 5 години. Амбициозен и вдъховен човек с много идеи, който смесва изкуството с информатиката по уникален начин. Истински SEO магьосник. Винаги в час с последните новости при уеб технологиите и в света на оптимизацията. Доверявам се на преценките и препоръките му като често черпя от него идеи и информация.
Диана Йончева
Диана Йончева
motokari-bg.com
Read More
Работя с Вземи Сайт от 2012 година. На тях възложихме изработката и оптимизацията на фирмения ни сайт и съм изключително доволна вече повече от 7 години. Боби Йорданов е човек с голям потенциал и безспорни професионални качества. Винаги навреме съм била информирана за своевременните действия, които трябва да бъдат направени във връзка с оптимизацията. Резултатите са налице. Пожелавам още много успехи. Всъщност това е фирмата, която сериозно и отговорно препоръчвам.
Данаил Златанов
Данаил Златанов
@dzlatanov
Read More
От Златанов ЕООД използваме услугите на ВземиСайт вече цели две години. Не само, че работят бързо, а и качествено. Винаги са открити и реално преценяват нещата, дори когато самият клиент не е сигурен. Използвахме както услугите свързани с изработка на сайт и SEO оптимизация, така и тези за видео заснемане. Никога не сме били подвеждани. Харесва ми бързианата на работа и говоренето в прав текст.
Росен Власев
Росен Власев
Software Engineer @Experian
Read More
Искате уебсайтът ви да бъде лесно разпознаваем и направен с въображение? Вземи Сайт е точно това, което търсите!
Христина Кисьова
Христина Кисьова
Неолаб ООД
Read More
Впечатлена съм от изключително креативния екип на фирмата, за която няма невъзможни неща. Преди повече от 3 години възложихме изработката и поддръжката на сайтове ни на изключителните професионалисти от Вземи сайт, а резултатите надминаха многократно очакванията ни.
Петя Балкански
Петя Балкански
Talents Search UK
Read More
Искам да ви благодаря за двата сайта и че имахте търпението да ги изпипате в детайли. Разбирате си от работата и работите на високо ниво. Личи си вашият почерк, момчета! Свършихте страхотна работа. Румен също сподели, че е много доволен от сайта и много му е харесал. Продължавайте все така напред, желая ви успехи!
Six Colors Sàrl
Six Colors Sàrl
@sixcolors
Read More
Great business, great customer support! We are very happy and satisfied with the work of this young team. They have proven professionalism and work really hard for their customers, day and night. Therefore, your results are guaranteed. Thank you, guys!
Ivan Ivanov
Read More
Отличен екип с действителен професионализъм. Много детайлно вникват в конкретните нужди на клиента и работят изцяло за него до постигане на реален резултат. Изработката на уебсайт за тях не е просто комерсиална задача, а престижен приоритет. Горещо ги препоръчваме.
Previous
Next
Scroll to Top