Какво е SSL сертификат?

Secure Sockets Layer (SSL/TLS) e протокол използващ се за защитата на връзката между потребителите и вашия сайт. За разлика от стандартния протокол, при който се използва http://, SSL сертификатът осигурява технология за криптиране при изпращане на данните. Всички данни, които се изпращат през браузъра на посетителя към сайта ви са криптирани. Това предпазва трети страни да се закачат между вас и клиента и да откраднат данните ви. Такива могат да бъдат както тел. номера и ел. адреси, така и чувствителна лична информация като ЕГН, имена, номера на кредитни карти и др.

SSL сертификат от vzemisite.com
SSL сертификат за уебсайт

Услугата SSL сертификат от VzemiSite

След инсталация и множество тестове на нашите бързи сървъри, решихме да дадем възможност и на вас да се включите. Вземете вашият SSL сертификат сега и спестете еднократна такса! От новата 2016-та година екипът на Вземи Сайт се радва да ви предложи новата си услуга на качествена и доказана и защита за вашият сайт посредством HTTPS протокол и сигурна връзка!

Изберете сигурността и помогнете на сайта си да се качи по-бързо нагоре в класацията на SERPs по още един добър и доказан метод. Едва 30% от интернет общността използва верификация и удостоверяване на самоличността. Бъдете пред другите и изпреварете вашите конкуренти!

SSL сертификата ви гарантира:

  • Сигурна връзка.
  • Защита от хакерси атаки.
  • По-малко спам и възможност за измами.
  • Сигурни терминали за плащане.
  • Защита на личната информация на потребителите.
  • Изключително SEO предимство.
  • Секретен удостоверителен ключ в сесия.
  • Известие в Google Chrome, че ползвате сигурен и доказан сайт.
  • Вижте още предимства.
https - SSL сертификат

Цена за инсталиране и конфигурация на SSL сертификат

Предлагаме качествена услуга на ниски цени. Може дори да наречем цената на нашите сертификати отлична! Евтин SSL с инсталация и конфигурация до 24 часа! Гореща оферта. Свържете се на телефоните ни за връзка и с радост ще ви обясним и конслутираме напълно безплатно!

Цената за инсталиране и конфигурация на всеки отделен сертификат (по един на сайт за домейн и неговите под-домейни) за период от една година е 50 лв. , това е най-ниската цена която можем да предложим. Нашите сертификати не отстъпват по качество на Commodo SSL или Norton и дават абсолютно същите предимства с доказан резултат и множество доволни клиенти.

Процеса на инсталация и конфигурация на сертификата е включен в цената, в случай че се отнася за изцяло нов сайт изработен от нас. Някои от плановете ни също имат включен безплатен SSL сертификат. Ако сте решили да се сдобиете със SSL сертификат и сте наши клиенти, въпреки това, но ви е хрумнало по-късно има много работа свързана с пренасочване на адреси и конфигурация, която е необходимо да се свърши. Това налага допълнителна еднократна такса от 50лв.

(Предлагаме услугата инсталиране и конфигурация на SSL сертификати само и единствено за наши клиенти!)Цените са в български лева и без включено ДДС.

Scroll to Top