+359 883 37 39 93

Пон – Пет: 10:00 – 19:00

поръчайте сега вашия

Бизнес Уебсайт

Професионална изработка на бизнес сайтове от най-високо ниво на разумни цени. Презентирайте бизнеса си в интернет с бизнес сайт.

Малък Бизнес

Всеки започва отнякъде
59
99
На месец
 • Планът е подходящ за малкия бизнес. Включени са основни функционалности.

Среден Бизнес

Предпочитаният бизнес план
99
99
На месец
 • Най-предпочитаният ни бизнес план. Подходящ за среден бизнес в България.

Голям Бизнес

Бъдете неповторими
169
99
На месец
 • Бизнес сайт превъзхождащ всички останали. Елегантен и светкавичен.
оферта

Какво включва един бизнес сайт?

Идеята на бизнес сайтът е той да бъде инструмент за решаване на проблеми свързани с бизнеса. Нашата работа е да намерим индивидуални решения, които да решат вашите приблеми. Най-забележимият плюс е възможността да видите визуално продажбите, клиентите и запитванията си в реално време пред компютъра. Изграждането на бизнес уеб сайт, ще ви накара да положите усилие в планиране и подготовка. На по-късен етап това ще покаже нагледни и конкретни резултати в таблици, графики и цифри. Виждайки силните и слабите си страни, ще придобиете идея над какво да наблегнете. Така имате възможността да подобрите качеството на предлаганите от вас бизнес услуги за хората в интернет пространството.

Щом веднъж разберете необходимостта от бизнес сайт в 21век, която чука на вратата на всеки бизнес, който още не е преминал онлайн, ще потърсите специалисти, които да ви изработят такъв. Ние от Вземи Сайт предлагаме изработка на сайт за малкия, големия и средния бизнес, защото вашето присъствие в интернет е важно! Важно е за продажбите и приходите ви. Представяйки бизнеса си в добра светлина пред целия свят увеличавате възможността си да реализирате продажби, а по този начин и годишния си приход.

В България всеки с малко умения предлага да ви направи бизнес сайт за малко пари, евтино, на ниска цена, но и с лошо качество. Много бързо може да си направите изводите, като поискате да разгледате предишните проекти на фирмата. Първото нещо, което препоръчваме да следите като ориентир е как са се справили с типографията (начина, по който се съчетават текстовете на страницата един с друг). Това е първият знак, който ще ви подскаже дали си имате работа с професионалист или с лаик. Вижте пълния списък на нещата, за които да внимаваме при избор на фирма за изработка на уеб сайт в интернет.

 • Стилен и изискан уеб сайт дизайн
 • Модул за търсене в бизнес сайта
 • Адаптивност за мобилни устройства
 • Неограничени на брой менюта
 • Неограничени на брой страници
 • Галерия със снимков материал
 • Контролен панел за администрация
 • Онлайн журнал
 • Контактна форма
 • Социални мрежи и платформи
 • Страница с бизнес услуги
 • Обучение за работа с бизнес сайта

В бизнеса, доверието е ключов фактор при работата с хора. Всички знаем, че доверие се печели трудно, а се губи за секунди. Спечелете вниманието на клиентите си с елегантен фирмен уеб сайт дизайн. Ако не успеете да грабнете погледа и ума им в първите секунди, най-вероятно вече сте ги изгубили и те са кликнали на следващия резултат в Google. Точно затова ви е нужна визия. Визията в интернет се постига като намерите подходящия екип от квалифицирани разработчици. Вижте предишните им бизнес проекти и клиентите, с които те работят. Направете не просто сделка а дългосрочно партньорство и постигнете заедно желания успех!

Бизнес уеб сайт - Стил, Дизайн, Професионализъм

Бизнес сайта е решение, което пести време. Всяка фирма има нужда от бизнес сайт, за да затвърди интернет присъствието си. Бизнес сайтовете се отличават с елегантност, малко текст и повече функционалност.

Инвестирате време и усилие, за да изглеждате добре, когато се представяте на нов клиент. Логично е да направите същото и онлайн. Не правете компромиси. Изберете професионален уеб дизайн за вашият фирмен сайт.

Фирменият бизнес сайт изисква стил и елегантен уеб дизайн.

Дизайна на бизнес сайта трябва да е опростен, но в същото време да придава тежест на марката ви. За целта се изисква стил. Това, което казвате да звучи разбираемо и елегантно както със съдържанието в сайта ви, така и с начина по който изглежда. За разлика от другите уеб решения, които предлагаме бизнес сайта изисква различен подход. Споделете идеите си и се доверете на професионалната ни преценка за изработката на стилен бизнес дизайн.

Scroll to Top