SEO Audit

SEO Анализ на уеб сайт

Вашите клиенти искат да видят стабилен сайт, което ще получите щом разберете резултатите от направеният SEO одит.

Знаете ли, че хората сканират с очи вашия сайт в рамките на един миг и отнема около 5 секунди, да решат дали да останат и да прочетат повече или да си тръгнат. VzemiSite, със своят ентусиазиран SEO екип, ще направи сайта ви чист  и без грешки, като ние педлагаме услугите си за SEO одит на сайт, за да се уверите, че вашите клиенти няма да се поколебаят да останат на сайта ви и по-важното, че изобщо ще подобрите шансовете си за откриване в Google. SEO Анализа е изключително важна част от процеса на оптимизация на сайт, без която оптимизацията се превръща в стреляне на слуки с пистолет в тъмното.

Вашият сайт работи като водещ консултант за вашата марка, ако този консултант не е достатъчно умен, бърз и целенасочен в информацията, която подава, за да вдъхновява хората и търсачките, тогава как може да достигне до повече хора чрез интернет? Да, именно чрез нас! За тази цел ние от VzemiSite, ще изготвим SEO доклад, посочващ тези малки и по-големи фактори, които правят вашият сайт неконкурентен. SEO анализът протича детайлно от глава до пети , като специално внимание обръщаме на началната страница. За да подобрите позициите си, ние даваме по-задълбочен анализ на вашият сайт, който съдържа всяка грешка и добавя препоръка в нашия SEO одит доклад към нея.

Най-добър SEO одит на сайт от агенция в България

В България малко SEO организации осигуряват качествен SEO одит и ние сме горди, че сред тези SEO агенции и фирми, които извършват одити на уеб сайтове в световен мащаб се намираме и ние. Други доказани български сайтове в малкитят бизнес са добре дошли да извършат одит при  нас. Нашите операции и възможности не са ограничени до една-единствена държава, но ние правим нашите клиенти, принадлежащи от България, Русия, САЩ, Англия, Германия и цяла Европа повече от доволни с доказани резултати.

SEO Анализът включва анализ на следната информация:

[table id=3 /]

Безплатен SEO Анализ oт VzemiSite (SEO Аudit)

SEO анализ на сайт - SEO Audit

 

За любителски SEO анализ може да използвате някои от SEO интрументите, които сме публикували на сайта си. По-често хората не са доволни от резултатите на безплатните инструменти и се обръщат към нас за професионален SEO Анализ. Ако имате нужда от подробна инфорация и анализ на сайта ви, свържете се с нас за безплатен анализ и консултация. Вижте по-долу в таблицата какво включва безплатният SEO одит и не се колебайте. Не струва нищо, грабнете телефона и ни се обадете сега!

На какво наблягаме, когато правим SEO одит:

► SEO Одит на домейн иметo
► SEO Одит на Robots.txt
► Проблеми с SEO индексирането от търсачки
► 404 Страница за грешка
► SEO Анализ на URL структурите
► SEO Анализ на проблеми с Обхождането
► Изчисляване на времето за зареждане на страницата на различни устройства
► Оптимизация на HTML Картата на сайта -Sitemap
► Оптимизация на XML Картатата на сайта – Sitemap
► SEO Оглед на наситеността и тежестта на ключовите думи – Keywords
► SEO Анализ на мета таговете Анлиз на Съдържанието
► SEO проучване на излишно дублиране на локацията на търсенията
► Задълбочени SEO Анализи на статии от блога
► Вътрешни връзки ALT Тагове
► Проверка за SEO оптизация на Заглавията
► Други SEO Фактори

Важно! Безплатният анализ на сайта ви, не носи пълна информация за статистиките. Ако искате професионален анализ, направете пълен  SEO аудит с който ще получите детайлна информация за измерените резултати и направените анализи, който също включва и анализ на аудиторията, както и подробни съвети за оптимизация + оптимизация на кода и внасяне на промени.

Важно! Задълбоченият SEO Аудит е услуга, от която всички клиенти на Vzemisite имат право да се възползват еднократно при използване на който и да е план от нашите планове за изработка на сайт, в рамките на 3 месеца след стартирането на услугата за изработка на сайт.

Забележка: Дори Задълбоченият SEO Audit, не включва оптимизация по W3C стандарта. Това е работа на вашите програмисти, но ако имате нужда от подобряване на W3C и изчистване на W3C грешки, предлагаме допълнителни услуги за подобряване и поправяне на сайта и придържането му към този стандарт.

Вижте другите ни SEO услуги