SEO цени

Цени на услуги за SEO оптимизация на сайт

Изготвили сме разлини видове SEO пакети и планове, отговарящи на различните SEO цени съобразени с възможностите и бюджета индивидуално за всеки клиент. На пръв поглед е трудно да се прецени, кой е най-подходящият пакетен избор за вас или каква точно цена за SEO оптимизация ще задоволи оптимизацията на вашият сайт. Причината е, че има доста влияещи фактори на SEO цената , като някои от тях са конкуренцията, заетостта на ключовата дума, за която искате да ви оптимизираме, броят на допълнителни производни ключови думи и  необходимо ли е да бъде изготвено копирайтинг съдържание за вас или вече имате такова, с което да работим и оптимизираме. Вижте повече за отделните SEO цени и цената на всеки предлаган от нас продукт за оптимизация с месечна и годишна такса по-долу на тази страница. Цени за SEO оптимизация на сайт (SEO Цени - SEO PRICE LIST)


Пакет Наши Клиенти – 150лв./месец

(Клиенти със закупен сайт от нас.) Причината цената на този пакет да е толкова ниска, не е разликата в качеството. Никога не пестим от качество ! Причината е, че клиента ни се е доверил да закупи сайт от нас с месечна поддръжка и сме сигурни, че ще работим на чисто място. Най-лесно и удобно за нас е да оптимизираме собственият си код. Както ние, така и нашите клиенти, предпочитаме тази услуга именно поради изгодността и на двете страни.

 • Начална такса – няма начална такса
 • С предварително уточнени условия
 • Отчет на търсенето – в края на всеки месец

Начини на плащане:
Разсрочено – 150 лв. [цена всеки месец за 12 месеца]
Годишно – 1,500 лв. [цена ЕДНОКРАТНО за 12 месеца]
Спестявате 300 лв. от цената.


Пакет Малък Бизнес – 350 лв./месецSEO цени - малък бизнес план - цена

Стартовият SEO пакет Малък Бизнес е перфектен избор за хората със собствен бизнес. Препоръчваме този ни пакет на хората от малкият бизнес, които не разполагат с голям бюджет за финансиране, но искат да видят резултати и увеличаване на интересът към бизнесът им от Google в органичен трафик.

 • Начална такса – няма начална такса
 • С предварително уточнени условия
 • Отчет на търсенето – в края на всеки месец

Начини на плащане:
Разсрочено – 350 лв. [цена всеки месец за 12 месеца]
Годишно – 3,800 лв. [цена ЕДНОКРАТНО за 12 месеца]
[спестявате 400 лв. от цената]

SEO цени - small business - view price      SEO цени - small business - buy now price


Пакет Среден Бизнес – 550 лв./месецSEO цени - среден бизнес план - цена

Пакетът Среден Бизнес е подходящ за клиенти в сферата на Средният Бизнес, най-често клиенти на този пакет са малки уеб магазини, търговци на едро и дребно и брокери на услуги. Пакетът предлага по-високо ниво на оптимизация от средното и е предвиден за хора със близки по сила конкуренти в бранша и резултатите на търсачката. (Не включва индивидуална SEO оптимизация за всеки продукт по отделно)

 • Начална такса – няма начална такса
 • С предварително уточнени условия
 • Отчет на търсенето – в края на всеки месец

Начини на плащане:
Разсрочено – 550 лв. [цена всеки месец за 12 месеца]
Годишно – 6,000 лв. [цена ЕДНОКРАТНО за 12 месеца]
[спестявате 600 лв. от цената]

SEO цени - medium business - view price      SEO цени - medium business - buy now price


Пакет СЕГА! – 950 лв./месецSEO цени - "СЕГА!" бизнес план - цена

СЕГА е пакет за оптимизация, който показва резултатите СЕГА! Не днес, не утре, а точно сега ! Ако вече имате съдържание на сайта си и той е разработен или просто искате бързо да се настаните на по-предни страници не пестете от цената. Щом нямате време да чакате, ние нямаме търпение да започнем.

 • Начална такса – няма начална такса
 • С предварително уточнени условия
 • Отчет на търсенето – в края на всеки месец

Начини на плащане:
Разсрочено – 950 лв. [цена всеки месец за 12 месеца]
Годишно – 10,000 лв. [цена ЕДНОКРАТНО за 12 месеца]
[спестявате 1,400 лв. от цената]

SEO цени - SEO NOW - view price (нова цена)      SEO цени - SEO NOW - buy now price (нова цена)


Всички пакетни SEO цени

(без пакет Наши Клиенти) включват следните SEO услуги с възможност за надграждане:

 1. Анализ на конкуренцията във вашият бранш с пълен доклад на техните методи за SEO оптимизация .
 2. Проучване и анализ на ключовите думи и фрази, за направата на правилен подбор на ядро думи за търсене.
 3. Технически анализ на структората и кода на сайта за предотвратяване на препядстващи индексирането елементи.
 4. Вземане на мерки в случай на открити препятствия, чрез редакция и оптимизация на кода на сайта в header/footer/body/мета таговете и др. 1) Анализиране и получаване на съвети за подобряване на структурата на менюта, навигационни панели, код и други.
 5. Съвети и помощ за създаване на логиката за изграждане на допълнително необходими уеб страници или оригинално съдържание. 5) Оптимизация и подобряване бързината за зареждане на съдържанието чрез генериране на кеш или минифициране на код .
 6. On-Page оптимизация на съдържанието на вътрешните страници в сайта
 7. link building – article marketing – измисляне и ръчно публикуване на уникално съдържание за 20 статии.
 8. link building – осигуряване на обратни връзки от сайтове с по-висок page rank от вашият и социална активност за всеки адрес.
 9. Search Engine Submission – собственоръчно добавяне на сайта в търсачки, DMOZ директории, уеб каталози и социални мрежи
 10. Получаване на помощни връзки от уеб сайтове от вашият бранш с цел издигане по-високо в класациите и подобряване на откриваемостта.
 11. Създаване и изпращане на ежемесечни отчети със статистика от анализите за позициите на сайта и приоритета на класиране на страниците в него.

Цени за Еднократна SEO оптимизация:

Много хора подхождат към SEO услугите , не само нашите, а като цяло към SEO услугите с недоверие.  Еднократната оптимизация на съдържанието е подходяща точно за такъв тип хора. Все пак, често след доказани резултати те установяват, че годишните абонаменти са най-доброто решение за тях.

Цени за други услуги свързани с оптимизацията :

Често услугите, които предлагаме са най-ефективни, когато ги използвате заедно, но ако мислите, че имате нужда от нещо конкретно, можем да ви го предложим на посочена цена. Плановете и пакетните SEO цени са съобразени с усилията, които е необходимо да приложим и конкуренцията, която ви заобикаля във вашата нисша.

Цени за SEO Копирайтинг услуги : Повече за самата услуга може да разгледате на страницата за SEO копирайтинг , като там ще видите и спецификата на цените за определена оптимизация. SEO копирайтингът се комбинира отлично с On Page оптимизация и е препоръчително, да ги използвате в пакет с годишен абонамент, за да пишем за вас полезно съдържание и да го оптимизираме непрекъснато, така сайта ви ще трупа точки пред Google. Ако искате да закупите допълнително съдържание за сайта си и сте доволни от свършената до момента от нас работа, обърнете се към нас. Защото наистина правим проучвания и анализи преди да поставим в ръцете ви материал от най-висок клас. Имаме копирайтъри компетентни във всякакви сфери (от бизнес сферата и компютърната индустрия, през интернет и продажба на стоки, чак до новинарските и информативни научни дисциплини) , а също така цените ни за тази услуга са добре балансирани.

Цени и въпроси за услугите :

За въпроси относно цените на услугите свържете се с нас в чата на сайта или изпратете запитване към Вземи Сайт. Работното ни време не е свързано с времето за поддръжка и отговор на клиентски запитвания, т.е. може да ни намерите 24/7. Не се колебайте да ни попитате за желаната от вас SEO услуга и от какво се определя нейната цена. Екипът ни ще има търпението да изслуша вашето желание и да ви обясни в детайли, за какво точно плащате и давате парите си, също така и да ви опъти в трудният избор. =)

ЧЗВ за използваните SEO методи :

Методите, които използваме са изцяло съобразени с правилата на търсачката Google. Уважаваме правилата и на другите търсачки, но можем гарантирано да оптимизираме съдържанието ви, или да създадем обратни врзъки към вас, чрез кореспонденция с вече съществуващи реални връзки със сайтове с high PR, на които самите ние сме помогнали да стигнат дотам, където са. Използваме изцяло white hat методи за оптимизация на съдържанието, като не само смятаме, че те са най-ефективните и с доказани резултати, а също така че е етично и справедливо всеки да получи заслуженото признание и да бъде класифициран по това, колко е полезен за хората е неговият сайт.

[ Посочените цени са без включвено ДДС. ]