Търсите SEO оптимизация за вашият сайт?

От VzemiSite ще го класираме в Google за месец!
q
Знаете ли защо повече клиенти не намират вашият фирмен уеб сайт при търсене в интернет, а предпочитат конкуренти ви? Подозирате ли каква е силата на това да се откривате на първата страница в Google? Запознайте се внимателно с написаното и ще постигнете резултати!
Оптимизация на сайт за първа страница в Google

Оптимизация на уеб сайтове

Процеса на SEO оптимизация започва още при самата изработка на сайт. Чистият и добре написан код предразполага бързото зареждане на страниците. След процеса на оптимизиране на сайт, хората започват да го откриват в търсачките като Google, Yandex, Alexa ,Bing и Yahoo по ключови думи и изрази, но най-важното е, че това подобрява класирането му, като го позиционира на първите страници. По този начин осигуряваме истински посетители, които търсят именно вас. Цели се достигане на сигурен и непрекъснат органичен трафик към сайта и постоянно увеличение на посещенията. Резултатите са, както нарастване на получените запитвания по телефон и e-mail, така и увеличаване в ръста на продажбите.

“SEO оптимизацията на сайта, ще ви коства малко пари, но ако не направите оптимизация на сайта си, това ще ви коства много повече пари !” — VzemiSite.com


Оптимизиране на сайтове – Класиране No.1 в Google.

Вижте какво казват нашите клиенти, които използват услугите ни за уеб, за да бъдат откривани по-лесно при търсене. За да подобрим позициите и да класираме сайт на първа страница в Google, ние предлагаме различни услуги за оптимизация на сайт, които може да поръчате в удобни ценови планове с отсътъпка от цената. Това, което екипа ни може да ви предложи със своят 9 годишен опит са качествени услуги в областта на оптимизацията.


Сайт №1 на първа страница в Google

Услугата SEO оптимизация указва положително влияние върху бизнеса ви, като прави съдържанието изпъкващо на фона на конкуренцията. Ние ще ви изведем на първа страница в Google подобрявайки позицииите на сайта в страниците с резултати. Нашите услуги включват: SEO аудит, съвети и препоръки за външна и вътрешна оптимизация на уеб страниц1и както и безплатни консултации.


Оптимизация на сайт – Как го правим от VzemiSite?

Търсите ли качествена и лесна оптимизация за вашият сайт? Ние от VZEMISITE, предлагаме услугите си и гарантираме натурален ръст, само чрез използване на White hat методи. С лекота ще видите сайта ви на първа страница в Google, а защо не и на първо място? Вижте видео презентация за начина ни на работа и какво ще спечелите, ако изберете нас.
  • Говорим с клиента и проучваме бизнесът и конкуренцията му.
  • Правим анализ на keywords, meta description, alt tags, duplicated content, inside linkstructure и backlinks (обратните връзки).
  • Обсъждаме какво подобрение да се извърши и препоръчваме най-подходящият план за вас.
  • Това е всичко. Лесно е точно колкото звучи и гарантира резултати. Доверете ни се! =)