Копирайтинг

копирайтинг и оптимизация на текст (SEO Услуги)

SEO Копирайтинг – (SEO Copywriting България)

SEO Копирайтинг Услуги

SEO копирайтинг (SEO Copywriting) е процес на изготвяне на съдържание за вашият уеб сайт. Това съдържание се използва за онлайн маркетинг, като бива интересно, увлекателно и информативно за посетителите на страниците ви и в същото време съдържа избрани от вас ключови думи и фрази, по които искате да бъде оптимизиран, така че да подобрите класирането си в SERPs. Добре написаното и информативно съдържание, помага на хората, които търсят в Google определена информация, а така помага и на вас да изградите репутация. Изграждането на взаимоотношения увеличава бизнеса, откриването ви в интернет и реализираните месечни продажби. Ако се нуждаете от помощ с изработката на съдържание, защо не говорите с нас?

Копирайтърите са хора, които измислят и пишат съдържание както за сайтове, така и за социални кампании, рекламни продукти, онлайн услуги, статии, бизнес оферти и предложения и други. Копирайтинг услугите често се използват за изработка на съдържание за Google+ , Facebook и други социални медии. Изключително предпочитани са за блогове или информационни журнали с определена нисша.

-> Вземете СЕГА БЕЗПЛАТЕН Анализ на сайт <-

  • ► Ние ще правим проучване за целенасочеността на нисшата ви, ще напишем сбито съдържание и ще ви дадем безплатни съвети;
  • ► Ние ще ви помогнем да развиете своя сайт с голям ресурс от полезна информация;
  • ► Ще използваме голямо и целенасочено уникално съдържание, за да увеличите продажбите си с до над 100%;
  • ► Копирайтингът (Писането за уеб) включва както написването на сбито и информативно съдържание, което съдържание използва думи и фрази;
  • ► Ще генерираме органичен трафик за вашия сайт чрез най-популярните търсачки.

 

Копирайтинг Цени

[table id=2 /]

Копирайтинг от Вземи Сайт

Нашият подход е индивидуален за всеки клиент, но включва освен създаването на уникално съдържание и проучване на аудиторията ви, за определяне на необходимостта от съдържанието до абсолютна точност и добавяне на правилните, точни ключови думи и фрази, които нашето проучване показва, че хората използват при търсенето на продукти и услуги от вашата нисша.

Писането на уеб съдържание, съчетава двете умения, както за копирайтинг, така и за оптимизация на сайт за търсачки (SEO) умения. SEO оптимизацията ни позволява да се изследваме бизнеса ви и да открием правилните и точни ключови думи и фрази и типа хора, които ви търсят в търсачките като Google например. Ние търсим хора, които използват вашите фрази и се уверяваме, че сте уникални и различни, но и конкурентни на другите сайтове със съдържанието си.

Обадете ни се, за да обсъдим как можем да подобрите уебсайта си чрез разработване на съдържание за търсачките. Обадете се на +359883373993 или ни пишете и използвайте кратката форма за запитвания от страницата за връзка с нас.