Categories: Уеб дизайн

НЕОЛАБ ООД

Този път изработката на уебсайт за НЕОЛАБ, се оказа интересна задача, защото целите поставени ни от клиента са да изготвим няколко различни дизайна, които да отговарят на отделните тематики на уеб сайта и да ги комбинираме в цялостен механизъм. Уеб дизайнът на този уебсайт е съвкупност от няколко различни тематики, които визаулно ясно отделят предназначението на страниците за потребителя . Предизвикателството в този проект, беше откъм UX дизайн. Най-важно е да се постигне баланс и отивайки на нова страница, посетителите да не бъдат объркани, а да се чувстват сякаш пребивават на същия сайт. Неолаб е електронен каталог на различните дейности, котио фирмата предлага насочени към електронните елементи, градината и лабораторната техника.

Sonicallys

Sonicallys е компания, която се занимава с изработка на дигитални услуги в сферата на аудио дизайна, основана и базирана в Лондон – Англия. Уебсайтът на “Звуковите” е изключително изчестена весрия на онлайн каталог за дигитална търговия. Дизайнът, може би на пръв поглед не дотам изпъкващ, има за цел да постави продуктите в магазина на преден план. За този уебсайт, разработихме множество индивидуални модули, които решават проблемите на клиента като “детайлна статистика за продажбите и предвиждане на бъдещи продажби”, “автоматично генериране и изпращане на фактури”, “множество модули свързани със счетоводство”, “интеграция на различни услуги за онлайн плащания” и други. От първия ден на официалното пускане на сайта, той отчете над 3500 сваляния на съдържание от промоционалните продукти и 170 нови регистрации.

Айсел Карадайъ

Изключително приятен проект за едно всестранно развито момиче, който през цялото време вървеше с лекота. Това е личен уебсайт, който има за цел да представи човека, неговото професионално развитие и хобита на едно място. Освен елегантния дизайн, уебсайтът на Айсел Карадайъ има и функционална и логическа част, която помага за разпределяне на нуждите на един начален учител, музикант, антрополог и творец. Имахме свободата да направим дизайна изцяло според нашата визия и првъенахме дългите и пълни с текст страници в интригуващи с малко цвят, рисунки и интересни модули като автобиографичната времева линия. Освен, че е личен сайт, това е и блог, в който самата Айсел, често пише за интересните случки, в живота ѝ. Дизайна отговаря на нейната индивидуалност, децата, музиката, и стремежа ѝ да живее интересно.

Мотокари и Електрокари в България

Изработка на уеб сайт за продажба на мотокари, електрокари и подемно-транспортна техника. Уеб сайтът е изработен за фирма Фалкор-Д, като основните цели на този сайт са ясна структура на съдържанието и удобни менюта, в които потребителите бързо да навигират. Фалкор-Д, са наши дългогодишни клиенти. Това не е първият ни уеб сайт изработен за тях. Още от самото начало те се възползват не само от услугите ни за дизайн, но и за SEO, за да се класира сайтът им за мотокари на първа страница в резултатите Google. Сайтът има мултиезична версия, интелигентен инструмент за сортиране на продукти по зададен критерии и индивидуални модули за търговия.

Лабораторна Техника и оборудване

Изработка на уеб сайт – тип каталог, за лабораторна техника и лабораторно оборудване. Уеб сайтът представя богат асортимент от продукти за лабораториите в България. За уеб дизайна е използвана цветова схема от три цвята – синьо, бяло и тъмно сиво. Изработката на сайта включва създаването на мобилна версия и версия за таблет. Уеб дизайнът на този уеб сайт е проектиран, адаптиран и тестван с цел максимално удобство на потребителите. Приоритет беше удобството за управление и навигация в менютата с много подкатегории. За целта направихме професионална консултация с UX дизайнер. Стилът е изчистен, но грабващ окото, с подчертаващи JS анимирани бутони и анимирано лого със символа за уникалност на зареждащ екран.

Scroll to Top