Categories: Уеб дизайн

Регистрация на Фирма Онлайн

Регистрирай BG е уебсайт, чрез който лесно може да регистрирате фирмата си в България, при това изцяло онлайн. Точно така – въвеждате данните си, името на фирмата и сайта генерира за вас необходимите документи, които след това автоматично изпраща на адвокатите, които ще направят регистрацията ви. В рамките на една седмица, получавате обратна връзка с всички необходими документи и сте горд собственик на фирма. Функционалностите, дизайна на уебсайта и логиката зад работата му са наше дело.

Опънати Тавани Decomat

Задачата ни е да изградим уебсайт за известна българска фирма – Декохром ЕООД, която се занимава с изработка и монтаж на опънати тавани. Основните цветове на дизайна, бяха изрбрани предварително, заедно с логото и клиента ни посочи сайтовете на големи производители на опънати тавани в световен мащаб. Целта беше да се постигне професионален изчистен изглед с мисъл за удобство и лесно ориентиране на клиента, но и с ограничен бюджет. Уебдизайнът е съобразен с последните стандарти в уеб пространството, като сме заложили на изчистени страници с красноречиви снимки, малки впечатляващи детайли и големи бутони за лесно насочване на вниманието към важните страници на сайта. Функционално сайтът разполага с опция за калкулация на размери и стойности от крайния потребител, преди поръчка.

Jetbest в Европа

От Вземи Сайт ЕООД, направихме изработка на сайт за марката мастила JETBEST и официалното ѝ представителство в Европа. Целта на клиента, беше съдържанието на сайта, да грабне окото на посетителя с нещо опростено, но ефектно. Постигнахме този резултат като направихме наши собствени векторни текстури с основните цветове. Конвертирахме ги до .PNG изображения и с помощта на Javascript, ги разпределихме в началото на целевата страница. Така тя стана максимално атрактивна, но и бързо зареждаща. Използвайки една текстура с различни размери, създадохме илюзията за 3D пространство. Това е третият ни проект за този клиент.

НЕОЛАБ ООД

Този път изработката на уебсайт за НЕОЛАБ, се оказа интересна задача, защото целите поставени ни от клиента са да изготвим няколко различни дизайна, които да отговарят на отделните тематики на уеб сайта и да ги комбинираме в цялостен механизъм. Уеб дизайнът на този уебсайт е съвкупност от няколко различни тематики, които визаулно ясно отделят предназначението на страниците за потребителя . Предизвикателството в този проект, беше откъм UX дизайн. Най-важно е да се постигне баланс и отивайки на нова страница, посетителите да не бъдат объркани, а да се чувстват сякаш пребивават на същия сайт. Неолаб е електронен каталог на различните дейности, котио фирмата предлага насочени към електронните елементи, градината и лабораторната техника.

Принтиращи машини Graphicamc

Уебсайтът на GraphicaMC е един от първите ни проекти свързан с принтиращи машини, мастила, дигиталната технология за визуализация чрез печат, рязане, гравиране и трансфер. Фирмата предлага широк аспект от услуги и машини и за целта, изготвихме уеб каталог, в който клиентите да могат лесно да навигират. Отново първата ни целева страница използва специално изработена фонова текстура и насочва посетителите към най-важните категории в каталога, посредством снимки. Интерактивността е постигната в комбинация със стил и функционалност.

Сватбен и Парти DJ Ивчо

Диджей Ивчо е едно от известните имена, когато говорим за сватби, кръщенета, семейни и фирмени партита в България. Неговия сайт, преработихме от нулата като комбинирахме, вече изградения му бранд и лого с отиваща им визия. Целта в изработката на този сайт, беше да се постигне максимално улеснение за клиента, по време на навигиране в сайта. Да насочим очите на клиентите към точно определени секции и да им помогнем, бързо да стигнат до точно каквото търсят. Сайта има месечна SEO оптимизация и се класира на първа страница в Google.

Sonicallys

Sonicallys е компания, която се занимава с изработка на дигитални услуги в сферата на аудио дизайна, основана и базирана в Лондон – Англия. Уебсайтът на „Звуковите“ е изключително изчестена весрия на онлайн каталог за дигитална търговия. Дизайнът, може би на пръв поглед не дотам изпъкващ, има за цел да постави продуктите в магазина на преден план. За този уебсайт, разработихме множество индивидуални модули, които решават проблемите на клиента като „детайлна статистика за продажбите и предвиждане на бъдещи продажби“, „автоматично генериране и изпращане на фактури“, „множество модули свързани със счетоводство“, „интеграция на различни услуги за онлайн плащания“ и други. От първия ден на официалното пускане на сайта, той отчете над 3500 сваляния на съдържание от промоционалните продукти и 170 нови регистрации.

Айсел Карадайъ

Изключително приятен проект за едно всестранно развито момиче, който през цялото време вървеше с лекота. Това е личен уебсайт, който има за цел да представи човека, неговото професионално развитие и хобита на едно място. Освен елегантния дизайн, уебсайтът на Айсел Карадайъ има и функционална и логическа част, която помага за разпределяне на нуждите на един начален учител, музикант, антрополог и творец. Имахме свободата да направим дизайна изцяло според нашата визия и превърнахме дългите и пълни с текст страници в интригуващи, с малко цвят, рисунки и интересни модули като автобиографичната времева линия. Освен, че е личен сайт, това е и блог, в който самата Айсел, често пише за интересните случки, в живота ѝ. Дизайнът отговаря на нейната индивидуалност, децата, музиката, и стремежа ѝ да живее интересно.

Дигитално принтиране – Шест Цвята

Шест Цвята е още един уеб сайт, който предлага принтиращи услуги за цял свят. Сайтът беше иработен изключително бързо и е претърпявал редизайн и обновяване, многократно за последните 3-4 години. Най-впечатляващото в този проект не е дизайнът, а това, че го класирахме на първа страница в резултатите от търсене за ключови думи на стойност 10$ за преглед (без клик) в рамките на две седмици с ограничен бюджет. Тук ще намерите страхотни сделки, ако сте в бизнеса за принтиране и печат. Помещаван в Люксембург, сайта се радва на посещаемост и поръчки от целия свят.

Scroll to Top