Необходимост от бизнес сайт (Безплатни съвети!)

Необходимост от бизнес сайт
seo-services-separator

Безплатни съвети за необходимост от бизнес сaйт

Въведение в “Защо имаме необходимост от бизнес сайт?”

Наскоро написахме статията “Моят бизнес сайт. Какво трябва да знаем?” и ето, че съвсем скоро след нея пишем тази статия за необходимостта от бизнес сайт. Въпреки, че първоначално изтъкнахме причини, които са наистина фактори за създаването и изработката на бизнес сайт, сега решихме че е момента да ви дадем добър мотив да направите следващата стъпка с малко реални примери.

Истинското вдъхновение за сайт, идва бързо при почти всеки бизнесмен, сякаш е назрял момента и ябълката ги чуква по главата. Другата крайност са хората, които отлагат дълго и не са много наясно какво точно искат. Хем ги е страх да направят тази крачка, хем някак си не си правят труда да разгледат малко по-задълбочено и да организират проучване преди да изберат нечии услуги. Сякаш основен фактор в България е цената на продукта пред качеството или пък честа практика е за повечето малки бизнеси, хората управляващи бизнеса, да си мислят че ще се справят добре и сами.

Цел на статията:

Целта на тази статия е да ви запознае с предмета на необходимост от бизнес сайт и грижите, които да полагате за него. Какво иска той и как да му го дадем, така че да ни слуша и да е верен сътрудник в работата ни, а не просто поредната интернет визитка, закачена там и посещавана, ако някой я види или напише “Името на фирмата” ви дословно в Google.

Каква е истината?

Истината, е че независимо от размера на бизнеса, който управлявате – малък, среден или голям, ако последните 3-4 години не сте имали допир с интернет технологиите и сайтовете сте изостанали и сте доста назад. Тоест имате да наваксвате. Четири години, често не се наваксват за няколко месеца. В най-добрият случай за година и по времето на това “наваксване” всъщност, вместо да се концентрирате върху същността на бизнеса си се концентрирате върху уеб и губите продуктивност. Точно за това е и услугата ни за израбтока на бизнес сайт. Вие гледате работата си, ние изработваме за вас бизнес сайт и така спестявате време, пари и нерви. Знам, че някъде там има ентусиасти, които ще се амбицират да започнат от началото самички, но ако все пак след изработката на бизнес сайт, някъде където може да го намерите “евтино” , което ще се окаже и доста по-скъпо по-късно, защо да хвърляте парите си през прозореца? Можете да видите бизнес сайтове изработени от нас в секциятя ни с -> клиенти <- на сайта .

Дори да сте човек с познания и да имате някаква яснота върху нещата, без да крием от вас методите си на работа ще ви предложим решения, които пак ще ви удоволетворят. Защо? Защото бизнес сайтовете, които изработва vzemisite правят реални печалби и приходите им към момента минават 700-те процента от началото на самите проекти. Това е съвсем възможно, дори да ви звучи преувеличено. Свържете се лично с нас на страницата ни за контакт и разберете повече.

За кого е решение бизнес сайта?

Както споменах и в по-горният параграф, необходимостта от бизнес сайт не се определя от размера на бизнеса, а от размера на амбициите на този бизнес да се докаже. Често се подценява възможността за инвестиция в сайт или пък след подобна инвестиция, се пренебрегва напълно сайта веднъж след като е изработен и съответно изоставените сайтове, започват да пропадат в Google. Бизнес сайтът е решение за хора с идеи, хора които искат да се занимават с обновяването на съдържанието си или имат достатъчно средства да платят за това да го направи друг.

Какво означава да сме актуални в интернет?

Какво е да си актуален в интернет днес? Да имаш актуален бизнес и актуален сайт? Когато нашите клиенти поръчват, питат за цената и след това започват с изречение от типа: “От сайт до сайт има разлика!”. Разбира се ! Абсолютно правилно, съгласявам се аз. Разликата не е само в дизайна, кода, поддръжката от фирмата, която изработва сайта, скоростта за реакция при помощ от екипа на фирмата, а и в поддръжката на сайта акутален към днешна дата от самият клиент. Това е толкова важно, колкото всички останали неща, които споменах по-горе. Тоест, ако веднъж след изработката, напълните сайта си с актуално съдържание, като например:

 1. Напишете информативна начална страница
 2. Попълните данните си за контакт поне на 3-4 места в уеб сайта, така че да са видими
 3. Добавите контактна форма и форма за директна връзка
 4. Направите F.A.Q. страница (страницата с Често Задавани Въпроси)
 5. Започнете блог с новини от случващото се във фирмата ви и представяте там последните си проекти
 6. Оформите страница, на която да покажете клиентите с които работите
 7. Направите същото за партньорите си
 8. Добавите стоките/услугите , които предлагате към днешна дата

и често всичко това с голяма помощ от наша страна мислите, че сте приключили? Истината е, че тепърва започвате да се борите за мястото си в интернет. Така е устроен интернет света, че се движи толкова динамично, че днес може да сте постигнали желаните резултати и като изглед и като позиции и като авторитет и като клиенти и повишаване на продажбите, но утре на ваше място да се появи още някой, който да направи същото и вече няма да сте с нищо повече от него.

Точно по тази причина искаме клиентите ни да разберат необходимостта от това да поддържат сайта си и самите те. Разбира се не става дума за техническа поддръжка, която предлагаме безплатно първата година от извършване на покупката към всеки план! Става дума за това да се стремите съдържанието на страниците ви да е “UP TO DATE”.

Как да си помогнем сами?

Първо е необходимо да разберем значимостта от това да сме тук и да ни виждат всички, а за да ни виждат всички за по-дълго да положим усилия. Да сме креативни и новатори. Да не гледаме другите и какво правят те. Ако искаме да сме нещо повече от другите и да постигнем повече от това, което са постигнали те, е необходимо да се откъснем от идеята да ни направляват остарели и неработещи бизнес модели. В безплатната консултация с нас, ще ви дадем много безплатни съвети и препоръки, веднъж щом станете наш клиент. Разбира се всяко нещо си иска инвестицията, но до момента не сме подвели абсолютно нито един човек. Както вие, така и ние сме ентусиазирани в борбата си за успех. Успех не се постига без работа!

Имате още въпроси?

Ако имате още въпроси, свържете се лично с нас, пишете ни e-mail на електронната поща или оставете коментар с разсъжденията и въпросите си. Винаги се радваме на комуникацията лице в лице. Това изгражда доверие и помага да се разберат нещата в основи. Още нещо – Няма срамни въпроси, ако нещо ви човърка, не знаете или просто искате да се консултирате за потвърждение сме насреща. Не се притеснявайте, разговорите са поверителни и остават изцяло между нас и клиента.

Update 8.Декември.2015г.

В този update добавихме информация, най-вече чрез линкове в съдържанието. Тоест, ако искате да научите повече ви препоръчваме да се насочите и към другите ни статии и страници за бизнес сайт, изработка на бизнес сайт и процес на монетизиране на приходите за вашият бизнес онлайн, до които тази страница води. Ние от Vzemisite, също предлагаме услуги по изработка на бизнес сайтове, които възвръщат първоначалната инвестиция до 10 пъти и така всички средства вложени в проекта се оправдават.

Добавени и обновени са:

 • Повечето линкове в статията
 • Информация в контекста на статията
 • Информация към изходящите връзки и другите статии
 • Добавена е връзка към страницата ни за изработка на бизнес сайт
 • Промяна в ключовите думи и приоритета на “Необходимост от бизнес сайт” спрямо другите ни страници

 

Ключови фрази: Необходимост от бизнес сайт, Актуален Бизнес сайт, бизнес сайт – безплатни съвети, поддръжка на бизнес сайт

 

 

За Борислав Йорданов

Здравейте, казвам се Борислав Йорданов и се занимавам със SEO. Оптимизация за тъсещи машини и предимно Google. Работя като freelancer и направих ВземиСайт.com или vzemisite.com , за да помагам на хората с това техният бизнес да успее! Занимавам се второстепенно с дизайн - професионално от близо 9 години, фотография - непрофесионално, но с тенденции за професионализъм и видео заснемане от 5-6 години. През Свободното си време обичам да слушам и правя музика , да се разхождам в планината или да организирам проекти. ВземиСайт е проект организиран точно по този начин. Събрах едни от най-добрите млади специалисти в сферата на дизайна , изкуството , уеб програмирането и оптимизацията и сега заедно завладяваме Google. =)

Посетете моят сайт
Виж всичките му публикации

https://www.linkedin.com/in/borislavjordanov

[email protected]

Здравейте, казвам се Борислав Йорданов и се занимавам със SEO. Оптимизация за тъсещи машини и предимно Google. Работя като freelancer и направих ВземиСайт.com или vzemisite.com , за да помагам на хората с това техният бизнес да успее! Занимавам се второстепенно с дизайн - професионално от близо 9 години, фотография - непрофесионално, но с тенденции за професионализъм и видео заснемане от 5-6 години. През Свободното си време обичам да слушам и правя музика , да се разхождам в планината или да организирам проекти. ВземиСайт е проект организиран точно по този начин. Събрах едни от най-добрите млади специалисти в сферата на дизайна , изкуството , уеб програмирането и оптимизацията и сега заедно завладяваме Google. =)

5 коментара
 • Мария Иванова
  14.11.2015на19:36

  Здравейте. Аз първо прочетох “Моят бизнес сайт…” и сега прочетох и тази статия и честно казано моят бизнес сайт беше по-информативната от двете. Тази е по-скоро за някакъв начин на мислене, но ще посъветвам всички други да прочетат и “Моят бизнес сайт” пак е на същият автор и ми беше много по-полезна.

  • Diyan
   15.11.2015на23:47

   Абсолютно и на мен моят бизнес сайт ми беше много по-полезна, но Google ме прати тук, докато търсех изработка на бизнес сайтове. Честно казано не съм разочарован, защото от вашият коментар стигнах до другата статия! =)

 • Теодора Маркова
  14.11.2015на23:35

  След като прочетох “Моят бизнес сайт” попаднах на тази статия и реших да я прочета. До сега не бях чела толкова много информация за бизнес сайтовете, обогатих се. Благодря ви за безплатните съвети!

  • Борислав Йорданов
   15.11.2015на22:27

   Благодаря ви за прекрасният коментар, Теодора. Очаквайте още безплатни съвети за сайтовете и оптимизацията скоро! 🙂

Коментирай