Как да започнем успешен онлайн магазин през 2020

Как да започнем собствен онлайн магазин в интернет?

How to Start a Successful Online Store in 2020

Годината е 2020-та, ако все още нямате собствен онлайн магазин, не отлагайте повече. Всяка минута в интернет се извършват над 4,8 милиарда продажби и ако вие нямате онлайн присъствие, непрекъснато губите голямо количество клиенти. Повече от 75% от бизнеса, вече има изработен сайт. Не позволявайте на конкуренцията да ви надмине, въпреки че вече сте закъснели.

Всяко начало е трудно, започването на онлайн магазин изисква отдаденост и постоянност. Успехът идва едва след първите шест месеца стабилна инвестиция и намалява правопропорционално на инвестицията във времето. Ако сте готови да направите следващата крачка пригответе се психически, че това изисква време и много усилен труд.

От какво имате нужда, за да започнете своя успешен онлайн магазин?

Капитал

Познания / Фирма която предлага изработка на уеб софтуер

Видео урок:

СКОРО ОЧАКВАЙТЕ YOUTUBE ВИДЕО!

Изчисляване на брутния и нетния предел на печалбата

Много ентусиасти започват онлайн магазина си без да са изчислили какви минимални приходи ще им осигури той, какви ще са техните разходи и заслужава ли си да продължават инвестицията си в прокет, който не се развива спрямо предначертания план.

Начертаване на ясен план

Необходимо е да прецените силите си добре, преди стартирането на проекта, за да не издъхнете с изчерпан ресурс преди да дочакате очакваната възвръщаемост.

Поручване на пазарната ниша

Проучете нишата си. Има множество инструменти, които ще ви помогнат да проучите нишата си, ако не може да се справите сами, доверете се на професионалисти, които умело разчитат статистики и анализи. Направете безплатна консултация със специалист или дори, ако е необходимо заплатете за такава.

Избор на хостинг и домейн за онлайн магазина

Избоърт на домейн за онлайн магазин е важна стъпка

Много хора пренебрегват домейна и не отделят достатъчно време да изберат подходящ домейн, за техния онлайн магазин. Изключително важно е домейн името да е лесно, запомнящо се и да отговаря на извършваната от вас дейност.

Хостинг и помещаване на магазина

Непрекъснато съм зает да обяснявам на клиентите си, колко е важно техният онлайн магазин да се помещава на светкавично бърз сървър. Не просто бърз, а светкавично бърз! Някои клиенти предпочитат да се разминат с евтин хостинг, което води до редица проблеми като недостатъчен ъптайм, скрити такси от трети фирми, бавно зареждане на онлайн магазина, изгубване на нетърпеливи клиенти, проблеми с използването на месечните ограничения на данни и други. Привидно евтиното излиза много скъпо, особено когато говорим за хостинг. Изберете най-доброто решение за вашият магазин и се сдобийте със собствен VPS сървър. Ние от Вземи Сайт предлагаме именно такъв – много бърз VPS хостинг на нашите клиенти, който се управлява през конзола от самите нас. Всичко необходимо се инсталира и мениджира и е включено в цената ни за изработка на сайт.

Избор на платформа за онлайн магазина

Има множество системи за управление на съдържанието, някои от които са предвидени специално за изработката на онлайн магазини или каталози.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *