Помощен Център – ЧЗВ

ЧЗВ – Често Задавани Въпроси

Ние от “Вземи Сайт” ЕООД работим и се развиваме в сферата на уеб технологиите и информатиката повече от 9 години. В това време сме натрупали не само опит и знания, а и сме се сблъсквали с всякакви различни желания и взискателни клиенти. Напарвихме тази (FAQ) страница с често задавани въпроси, за да отговорим на много от най-често задаваните въпроси, които клиентите ни питат през годините.

В: За пръв път се сблъсквам с тези ” уеб сайт неща”. Как протича процесът на работа при вас?
О: Никога не се притеснявайте от това, че сте нови в сферата. Винаги може да ни попитате за конкретна услуга и да ви представим плана ни на действие в зависимост от вашите желания.

В: От колко време VZEMI SITE се занимава с изграждане на уеб сайтове?
О: Въпреки, че VZEMI SITE започва фирмената си дейност в България едва през 2016 г., Борислав Йорданов, който е основател на фирмата сформира екип от фрийлансъри участващи в над 700 проекта за чужденци по целия свят няколко години по-рано. Можете да научите повече на страницата ни „За нас“.

В: Каква е цената на един уеб сайт?
О: Цената на един сайт може да варира в зависимост от различни фактори, желанията на клиента и сложността на задачите, точно както може да варира и цената на една кола. Въпреки, че нашите уеб сайт проекти обикновено започват на цени от 900лв. при изработката на малките и средни бизнес сайтове, се покачват нагоре в зависимост от индивидуалните потребности на клиентите ни.

В: Как процедираме с плащанията?
A: Често плащанията поддлежат на предварително договаряне между клиента и нас. Най-често започвайки проекта изискваме депозит от 50%. След като сме готови с концептуалния дизайн и сме планирали сруктората и базата данни следва доплащане от още 25%. След като завършим цялостният проект получаваме и последните 25% и пускаме вашият сайт да работи с пълни обороти.

В: Какви клиенти се нуждаят от услугите ни за изработка на сайтове?
О: До сега ние сме работили с най-различни клиенти от малки и стартиращи частни еднолични търговци, средни и големи бизнеси, дарителски организации до държавни инситуции и неправителствени организации. Като това покрива широк индустриален кръг – технологии, облекла, производство, търговия, хотели, пътувания, финанси, изкуство и други.

С времето сме помогнали на все повече доволни наши клиенти да улеснят работата си в управлението на своя онлайн бизнес, предлагайки им гъвкави решения, функционалност, удобство и интуитивност в нашите уеб приложения. Готови сме да се запознаем в детайли с естеството на вашият бизнес, за да направим за вас най-полезния за управление уеб сайт.

В: Колко време трае процеса на изработка на уеб сайт?
О: Стандартно изработката на уеб сайт при нас отнема между 90-120 дена от започването на проекта. Уеб сайтовете използващи система за търговия имат нужда от средно 160 дни, за да бъдат завършени. Времето за изработка е индивидуално и се определя спрямо сложността на проекта и желанията на клиента.

В: Кой ще работи по моят проект?
О: Нашият енергичен и сплотен екип от 7 човека е винаги готов да насочи усилията и времето си за вас и вашия проект.

В: С каква платформа изработвате уеб сайтовете си?
О: Изграждаме повечето наши сайтове с ядро на система за управление на съдържанието (CMS) с отворен код, наречена WordPress, но модифицирана нейна версия подходяща за нуждите на клиента. Често дори хората работили до сега с WordPress казват, че за тях това е ново преживяване.

В: Работите ли с други платформи като Joomla, Drupal, e107, Prestashop, Magento и други ?
О: Не. Ние работим единствено и само със собственият си CMS и WordPress. През годините установихме, че това дава най-добри резултати, за да може да обучим служителите ни да работят изключително и само с една система и по този начин сме най-добри в това.

В: Може ли да ми помогнете да актуализирам съществуващия си сайт, изграден от друга фирма?
О: Не. Поддържаме само сайтовете, които ние сме изградали отначало до самия им край. Работим така, за да знаем, че ние сме единствените, които стоим на 100% зад изработените от нас сайтове и да поемем пълна отговорност за поведението им. Ако искате да обновите съществуващият си сайт и да започнем отначало заедно, може да направите запитване за изработка на сайт.

В: Може ли някой да ми помогне с изготвянето, написването и въвеждането на съдържанието в уеб сайта?
О: Да. Ние предлагаме услуги с възможност за изготвяне на всякакъв тип съдържание за вашият уеб сайт. Вижте страницата ни за копирайтинг услуги и разберете повече.

В: Може ли да ми помогнете с източник на снимки и мулти-медийно съдържание за моя сайт?
О: Да. Ние използваме изображения и медийни файлове, които са разрешени . Ние също разполагаме с професионална техника за заснемането на необходими фото или видео материали за вашия уеб сайт.

В: Притежавам ли сайта си?
О: Да! Всичко, което изграждаме ще бъде на 100% ваша собственост. Въпреки, че повечето ни клиенти остават с нас докрай, ако поради някаква причина искате да се преместите при друга фирма, ние ще ви съдействаме и ще преместим безплатно всички файлове изграждащи сайта на новото място като, като преустановим поддръжката си без обезщетения за оставащото време.

В: Кой е ръководител на фирмата?
О: Основател на “Вземи Сайт” ЕООД е Борислав Йорданов, който в момента е студент в Технически Университет – София факултет”ФКСУ”, където изучава специалността “Информационни технологии в индустрията”. По-рано през 2013 започва да работи като freelancer за множество чуждестрани клиенти от цял свят в уеб сайтове като freelancer.com , fiverr.com и други.

Отговори на въпросите относно Хостинг

В: Къде ще се хоства сайта ми?
О: Всички сайтове, които създаваме от VZEMI SITE създадени трябва да живее в нашите сървъри. Въпреки това, ако по всяко време, която искате да се премести в нов уеб фирма + уеб-домакин, ние ще опаковат до вашия сайт, без разходи за изпращане на нова фирма. Въпреки, че по това време, ние вече няма да бъде в състояние да поддържат сайта си. Компанията ни използва за уеб хостинг е център за данни, наречена www.singlehop.com. Ние са настанени в Центъра за Чикаго данни. На върха на тази VZEMI SITE също има трета страна 24/7/365 сигурност и наблюдение на отбора, така че дори и когато всички ние сме за спане, вашият сървър е наблюдаван в продължение.

В: Какъв тип уеб сървър iz VZEMI SITE използвате
О: Вечност Уеб къщи всички наши клиенти на един специален сървър, че ние непрекъснато надграждане на годишна основа в нашия център за данни в Чикаго с Singlehop и няма други фирми, които споделят с нас.

В: Как се моя сайт подкрепени?
О: VZEMI SITE архивира всички сайтове на клиентите ни ежедневно, ежеседмично и ежемесечно на въртене на 3-та страна защитен сървър от местоположението на нашия уеб сървър. Нашата CMS, които използваме, наречен MODx включва и контрол на версиите, че спестява точка за възстановяване на една страница всеки път, тя се запаметява. Ако е необходимо един сайт, за да бъде напълно възстановено, няма разходи за клиента.

В: Колко уеб хостинг разходи с Вечността Web?
О: Ние сме опростени са пакети за хостинг до две възможности. Non E-Commerce: $ 800 на година и електронна търговия: $ 800 до $ 1000 на година. Всички наши хостинг пакети са не-премерена смисъл, че вие никога няма да бъдете таксувани допълнително за да не преминат на “граница”. Има понякога случаи, макар че ако даден сайт създава толкова много трафик, че тя може да се наложи да живее в неговата собствена сървър. Ние може да ви помогне да улесни това, ако е необходимо, но е изключително рядко. Нашият годишен пакет включва също разходите за модернизирани вашия сайт и изкърпване с корекции за сигурност, когато е необходимо, както и от време на време и малки промени уеб сайт съдържание и поддръжка по телефона.

В: Ще осигури ли пълно копие / архивиране на нашия сайт при поискване?
О: Да, и без разходи! Ти 100% собствен всичко, което VZEMI SITE създава за вас и ако това бъде поискано, ние ще осигурим еднократен пълно резервно копие на вашия сайт. Ако са необходими допълнителни резервни копия съществува минимална цена на общо $ 70 за 30 минути на труда.

В: Дали моят домакин такса се възстановява?
О: За съжаление ние не предлагаме възстановявания за нашите уеб хостинг акаунти.

Отговори на въпросите относно SEO оптимизация

В: Къде се хоства сайта ми
О: Всички сайтове, които сме оптимизирали